Deelnemen? klik hier

CLASSICSNL is dé beurs voor liefhebbers van klassieke automobielen. In het WTC Expo Leeuwarden vind je van 25 t/m 27 oktober 2019 wederom een ruim aanbod klassieke auto’s van uiteenlopende merken en in verschillende prijsklassen, van uiterst zeldzaam tot populair. Hier vind je de planning met de opbouw- de afbouw- en openingstijden en andere zaken die voor jou als deelnemer van toepassing zijn.

Opbouwtijden

23 oktober 2019  08:00 – 17:00 uur
24 oktober 2019  08:00 – 22:00 uur
25 oktober 2019  08:00 – 11:30 uur*

Openingstijden

25 oktober 2019     12:00 – 20:00 uur
26 oktober 2019     10:00 – 17:00 uur
27 oktober 2019     10:00 – 17:00 uur

Afbouwtijden

27 oktober 2019      17:00 – 22:00 uur
28 oktober 2019      08:00 – 18:00 uur

* Let op! op vrijdag 25 oktober kun je alleen kleine goederen aanvoeren via entree west. De transportdeuren voor de aanvoer van voertuigen sluiten donderdag avond.

Media

Van een professionele organisatie mag je als exposant een goede mediacampagne verwachten. WTC Expo heeft goede samenwerkingen met diverse uitgevers. Het evenement wordt uitgebreid onder de aandacht gebracht bij de doelgroep, liefhebbers, verzamelaars en mensen die enthousiast worden van klassieke automobielen. Denk hierbij aan advertenties in branchegelateerde magazines, dag,- en weekbladen, Radio/TV, E-mailingen, persberichten, free-publicity en uitgebreide online marketing.

Promotiemogelijkheden

CLASSICSNL biedt al haar deelnemers de mogelijkheid tot kosteloze promotie op onze website en waar mogelijk ook de social media kanalen. Heb je leuke informatie over je bedrijf of klassieke auto’s laat het ons dan weten. Je kunt de informatie inclusief beeldmateriaal sturen naar: g.brouwer@wtcexpo.nl

Ook u kunt helpen om ClassicsNL een groot succes te maken middels het promotie pakket. Deze bestaat uit een tweetal banners en een poster. De banners kunt u gebruiken als emailhandtekening of als banner op uw website.

Download ze hieronder:

Banner 1

Banner 2

Poster

 

Catering

WTC Hospitality exploiteert, als exclusieve in house cateraar, de volledige horeca in het WTC Expo complex in Leeuwarden. Er zijn verschillende mogelijkheden en voorzieningen voor de horecabenodigdheden op uw stand. Als standhouder kunt u tijdens de beurs verschillende soorten dranken, lunchpakketten en bittergarnituren bestellen. Wanneer u gebruik wilt maken van de horeca service van het WTC Hospitality dan kunt u deze bestellen door contact op te nemen met WTC Hospitality, te bereiken via 058-2941590 of info@wtchospitality.nl.

Houdt u er rekening mee dat u tijdig bestelt, zodat de door u bestelde benodigdheden op tijd geleverd kunnen worden.

Wilt u gebruik maken van onze horecafaciliteiten. Klik hier voor alle informatie en/of om bestellijsten te downloaden

WTC Betaalkaart

Naast de cateringservice kunt u gebruik maken van onze horecagelegenheden in het complex. Om het u gemakkelijk te maken kunt u gebruik maken van ons betaalsysteem met de exposantenbetaalkaart. Met deze betaalkaart kunt u in ons restaurant Grutte Pier, bij het Standhouderbuffet en op veel van onze terrassen gebruik maken van onze diensten. Al het verbruik wordt op deze betaalkaart geregistreerd en na afloop van de beurs ontvangt u hiervan een factuur. U hoeft niet meer contant af te rekenen en losse bonnen in uw administratie te verwerken. U krijgt van ons één overzichtelijke factuur.

Wanneer u gebruik wilt maken van de betaalkaart, verzoeken wij u deze minimaal één week voor aanvang van de beurs aan te vragen via onderstaand aanvraagformulier. Uw ingevulde formulier kunt u mailen naar info@wtchospitality.nl

Faciliteiten en omgeving

Het WestCord WTC Hotel staat in directe verbinding met het WTC Expo beurscomplex, de brasserie, het hoogste restaurant en bar lounge van Friesland, de congres- en vergaderzalen en de kantoren van het WTC Expo complex. Bovendien beschikt het hotel over gratis WIFI internet en bevindt het Holland Casino zich naast het hotel. Wanneer je een evenement in het WTC Expo gaat bezoeken, kun je gebruik maken van ons speciale arrangement voor een overnachting.

Voor meer informatie en reserveringen kun je contact opnemen met WestCord op +31 (0) 58 2334900 of via email: leeuwarden@westcordhotels.nl.