CLASSICSNL is dé beurs voor liefhebbers van klassieke automobielen. In het WTC Expo Leeuwarden vind je van 26 t/m 28 oktober 2018 wederom een ruim aanbod klassieke auto’s van uiteenlopende merken en in verschillende prijsklassen, van uiterst zeldzaam tot populair. Ben jij, als particulier of bedrijf, geïnteresseerd in deelname? Neem dan contact met ons op!

Inschrijven

CLASSICSNL is een Nederlandse beurs met Internationale uitstraling en allure. De nadruk ligt bij CLASSICSNL op klassiekers die zich in een goede tot concoursstaat bevinden. Wil jij deelnemen aan CLASSICSNL? wacht dan niet te lang met inschrijven. Schrijf je hier in. Hoe eerder je inschrijft des te beter wij rekening kunnen houden met jouw wensen. Klik hier voor de algemene huurvoorwaarden van het WTC Expo. Voor vragen kun je contact opnemen met de organisatie.

Organisatie

Als exposant van CLASSICSNL kun je rekenen op een behulpzame organisatie, welke wordt gekenmerkt door korte lijnen. Dit merk je aan een duidelijke plattegrond met een logistieke planning voorafgaand aan je deelname. Je krijgt ruim voldoende op,- en afbouwtijd. Wij zorgen ten alle tijden voor een up-to-date website en nieuwsbrieven met de laatste informatie. Het projectteam staat klaar om je vragen te beantwoorden en je te adviseren voor een optimale presentatie.

Media

Van een professionele organisatie mag je als exposant een goede mediacampagne verwachten. WTC Expo heeft goede samenwerkingen met diverse uitgevers. Het evenement wordt uitgebreid onder de aandacht gebracht bij de doelgroep, liefhebbers, verzamelaars en mensen die enthousiast worden van klassieke automobielen. Denk hierbij aan advertenties in branchegelateerde magazines, dag,- en weekbladen, Radio/TV, E-mailingen, persberichten, free-publicity en uitgebreide online marketing.