CLASSICSNL is dé beurs voor liefhebbers van klassieke automobielen. In het WTC Expo Leeuwarden vind je van 25 t/m 27 oktober 2019 wederom een ruim aanbod klassieke auto’s van uiteenlopende merken en in verschillende prijsklassen, van uiterst zeldzaam tot populair. Vind je een bezoek van 1 dag te kort, of sta je zelf op de beurs? Dan is een verblijf in het WTC Westcord hotel wellicht een goede optie voor jou!

Hotel WestCord Leeuwarden

Naast alle evenementen die plaatsvinden in Leeuwarden staat de stad bekend om haar prachtige binnenstad, de monumenten in het historisch centrum, de musea en natuurlijk de leuke winkels. Genoeg redenen om te verblijven in ons WestCord WTC hotel.

Dit comfortabele 4-sterren hotel telt 143 moderne kamers. Alle kamers zijn voorzien van gratis wireless internet, airconditioning, tv, minibar, koffie- en theefaciliteiten. De badkamer is voorzien van een regendouche of ligbad met aparte douche. Naast de hotelkamers zijn er suites en appartementen. Tevens kun je tegen betaling gebruik maken van onze wellness-faciliteiten, met o.a. een sauna, solarium en fitnessruimte.

Faciliteiten en omgeving

Het WestCord WTC Hotel staat in directe verbinding met het WTC Expo beurscomplex, de brasserie, het hoogste restaurant en bar lounge van Friesland, de congres- en vergaderzalen en de kantoren van het WTC Expo complex. Bovendien beschikt het hotel over gratis WIFI internet en bevindt het Holland Casino zich naast het hotel. Wanneer je een evenement in het WTC Expo gaat bezoeken, kun je gebruik maken van ons speciale arrangement voor een overnachting.

Voor meer informatie en reserveringen kun je contact opnemen met WestCord op +31 (0) 58 2334900 of via email: leeuwarden@westcordhotels.nl.