CLASSICSNL is dé beurs voor liefhebbers van klassieke automobielen. In het WTC Expo Leeuwarden vind je van 25 t/m 27 oktober 2019 wederom een ruim aanbod klassieke auto’s van uiteenlopende merken en in verschillende prijsklassen, van uiterst zeldzaam tot populair. Als exposant kun je gebruik maken van onze cateringservice en betaalkaart.

Catering

WTC Hospitality exploiteert de volledige horeca in het WTC Expo complex in Leeuwarden. Standhouders kunnen verschillende soorten dranken, lunchpakketten en bittergarnituren bestellen. Wanneer je gebruik wil maken van de horeca service van het WTC Hospitality dan kun je deze bestellen door de lijsten te downloaden, in te vullen en te mailen naar info@wtchospitality.nl of te faxen naar 058-2941595. Houd er rekening mee dat je tijdig bestelt, zodat de door jou bestelde benodigdheden op tijd geleverd kunnen worden.

Heb je vragen? Dan kun je contact opnemen met WTC Hospitality via 058-2941590 of info@wtchospitality.nl.

WTC Betaalkaart

Naast de cateringservice kun je gebruik maken van onze horecagelegenheden in het complex. Om het u gemakkelijk te maken kun je gebruik maken van ons betaalsysteem met de exposantenbetaalkaart. Met deze betaalkaart kun je in onze restaurants, bij het Standhouderbuffet en op veel van onze terrassen gebruik maken van onze diensten. Al het verbruik wordt op deze betaalkaart geregistreerd en na afloop van de beurs ontvang je hiervan een factuur. Je hoeft niet meer contant af te rekenen en losse bonnen in uw administratie te verwerken. Je krijgt van ons één overzichtelijke factuur.

Wanneer je gebruik wil maken van de betaalkaart, verzoeken wij je deze minimaal één week voor aanvang van de beurs aan te vragen via het aanvraagformulier. Het ingevulde formulier kunt u mailen naar info@wtchospitality.nl