Bij Daddy Cool begon het allemaal met een Chevrolet Impala uit 1965. Men begon deze klassieker in 2015 opnieuw op te bouwen en er is de afgelopen 3 jaar alles aan vernieuwd en gerestyled. De carrosserie heeft een gloednieuwe grijze metallic lak gekregen. Het interieur opnieuw ontworpen in een stijlvol tweekleurig Italiaans leer. Het originele dashboard werd vervangen door een ’66 verchroomde versie, aangevuld met stijlvolle nieuwe meters en klokken. Het grote stuurwiel is verkleind en met leer bekleed maar nog steeds met behoud van de klassieke stijl. De nieuwe 350 V8-motor en de TH700-automaat bieden genoeg power en comfort voor een daily drive. De 18 en 20 inch velgen, Baer schijfremmen rondom, RideTech coil-over-ophanging ,de Rack-and Pinion besturing en allerlei moderne functies zijn toegevoegd voor veiligheid en verbetering van het rijgedrag.

Bij Daddy Cool Cars staat vakmanschap en de liefde voor de auto’s centraal. Zij zijn klaar om Uw droomauto te realiseren!

Daddy cool biedt de coolste klassieke ‘pony’s’ zoals de Mustang, Cougar, Corvette, Camaro en Pontiac uit de ’60 en ’70. De autos worden in originele staat gerestaureerd of gepersonaliseerd naar uw wensen. Klassieke uitstraling, met moderne functies, daar draait het om!

Een klassieke auto rijden staat gelijk aan FUN. Dit wil je natuurlijk zonder start-, stuur- en remproblemen. Stijl gecombineerd met modern comfort is waar Daddy Cool Cars naar streeft. Met de kinderen veilig in de gordel op de achterbank, een lekkere koele bries van de airco en luisteren naar je favoriete muziek. Compleet zorgeloos onderweg. Alleen als dit allemaal bereikt is, dan zeggen ze bij Daddy Cool Cars; Wij zijn tevreden!

  • Stewart & Phillips

Dit jaar komt Daddy Cool Cars naar classicsNL met drie hoogwaardig gerestaureerde Amerikaanse pony cars die te koop staan via onder andere hun website www.daddycoolcars.com.

De drie bijzonder fraaie auto’s die ze meenemen naar ClassicsNL zijn

  • Een Mercury Cougar XR7 met Eliminator pakket 1969 351 V8 Windsor motor met Automaat
  • Mustang Mach 1 1970 met 351 Windsor V8 met automaat
  • Pontiac Firebird 1968 met 400.4 V8  4 speed Handgeschakeld

Ook kun je vast hun assortiment bekijken via hun facebook https://www.facebook.com/daddycoolcars/?ref=bookmarks