Betaalbaar en ruime parkeergelegenheid

Het WTC Expo beschikt over grote gemakkelijk bereikbare parkeerterreinen. Bij de beurs geldt betaald parkeren, u betaalt slechts €4,00 per dag. Oprijden is mogelijk zonder parkeerkaart. Voor het afrijden kunt u een uitrijdkaart kopen bij de kassa, infobalie of garderobe van het WTC Expo.

Parkeerterrein B1 is exclusief voor het Holland Casino.

De parkeerterreinen van het WTC Expo bieden plaats aan circa 3.200 auto’s. Er zijn in totaal twee oplaadpunten voor elektrische auto’s aanwezig. Deze oplaadpunten kun je vinden bij entree West.

Routebeschrijving

Het WTC Expo heeft een goede bereikbaarheid vanwege haar centrale ligging ten opzichte van de snelwegen met tevens een goede aansluiting op het openbaar vervoer.

Vanuit alle richtingen staan ANWB borden die het WTC Expo aangeven. De hoofdentree voor onze evenementen is Entree West, welke je kunt bereiken via het Fryslânplein.

WTC Expo - Google Maps

Openbaar vervoer

Op het bus- /NS station neemt u streeklijn 70, 71 of 97, die vlak achter het WTC Expo stopt. Voor de vertrektijden kun je kijken op http://www.arriva.nl.

Te voet

Vanaf het busstation is het WTC Expo ook te voet te bereiken. Dit is een wandeling van ongeveer 15 minuten. Wanneer je te voet vanaf het busstation komt, vertrek dan vanaf het station linksaf naar de Zuidersingel. Vervolgens neem je de eerste afslag rechts. Bij de minirotonde ga je linksaf en wanneer je de brug gepasseerd bent kun je de Tesselschadestraat tot aan het einde volgen. Aan het einde van de straat tegenover de rotonde ziet u het WTC Expo complex. De entree van het WTC Expo ligt aan de andere zijde van het complex. Hiervoor ga je rechts om het gebouw heen via het parkeerterrein naar de hoofdentree.

WTC Expo

Heliconweg 52 8914 AT Leeuwarden
Telefoon 058 – 2941 500
Fax 058 – 2941 505
E-mail: info@wtcexpo.nl