Ben jij een liefhebber van klassieke auto’s, en zou je zelf ook zo’n prachtige oldtimer op je oprit willen zien? Kom dan van 25 tot en met 27 oktober vergapen aan al die prachtige auto’s van weleer én breng een bod uit op jouw favoriet tijdens de oldtimer veiling. De veiling wordt in samenwerking met Online veilingmeester georganiseerd en start online op vrijdag 11 oktober om 12:00. Houd de website van online veilingmeester in de gaten voor het assortiment en om een bod te plaatsen op jouw favoriet!

Online veilingmeester klassieker veiling

In samenwerking met Online veilingmeester is er dit jaar weer een live veiling op CLASSICSNL! Online veilingmeester uit Groningen is terug op CLASSICSNL met een veiling van klassieke auto’s. Zowel particulier als bedrijfsmatig aanbod wordt ingebracht. Net als het overige aanbod op de beurs, is het uitgangspunt dat de te veilen klassieke auto’s zich tenminste in een goede staat bevinden. De kijkdagen zijn op de beurs op vrijdag 25 oktober, zaterdag 26 oktober en deels op zondag 27 oktober. Op zondagmiddag worden de auto’s live op de beurs afgehamerd. De veiling start op vrijdag 4 oktober om 16.00 uur en zal op zondagmiddag 27 oktober tijdens de beurs aflopen. Tijdens de beurs zal op een groot scherm de veiling te volgen zijn en op zondag zullen de veilingmeesters, de afloop van de veiling aan elkaar praten en de juiste bieder proberen te vinden.

Noteer de veiling in je agenda!

Ben jij geïnteresseerd in een bezoek aan CLASSICSNL 2019, en ben je van plan de veiling te bezoeken? Houd dan het laatste weekend van oktober 2019 vrij, bestel uw tickets en droom alvast over de vele rondritten in uw nieuwe klassieker!

 

Waar?
WTC Expo Leeuwarden

Wanneer?
Vrijdag 25 oktober 2019 12:00 – 20:00 uur
Zaterdag 26 oktober 2019 10:00 – 17:00 uur
Zondag 27 oktober 2019 10:00 – 17:00 uur

Wil je op de hoogte blijven? Ontvang onze nieuwtjes als eerst in uw inbox!

Wil jij een klassieke auto veilen op ClassicsNL?

Tijdens CLASSICSNL 2019 zijn alle te veilen auto’s live op de beurs te bewonderen. Online veilingmeester richt een volledige hal van 4000 vierkante meter in. De auto’s worden live en online afgeslagen. Wilt u uw auto ook laten veilen op dit prachtige evenement? Neem dan contact op met Onlineveilingmeester.nl voor alle informatie. Naast een vakkundige fotoreportage en omschrijving zal uw auto ook door erkend taxateur getaxeerd worden waarna u ook over het rapport kan beschikken.

Online veilingmeester contact

Robert Dinkela
Veiling adviseur
E-mail: oldtimers@onlineveilingmeester.nl
Website:www.onlineveilingmeester.nl

Klik op onderstaande afbeelding om de kavels te bekijken.