Ben jij een liefhebber van klassieke auto’s, en zou je zelf ook zo’n prachtige oldtimer op je oprit willen zien? Kom je dan van 27 tot en met 29 oktober vergapen aan al die prachtige auto’s van weleer én breng een bod uit op jouw favoriet tijdens de oldtimer veiling. De veiling wordt in samenwerking met Catawiki georganiseerd en start online op vrijdag 20 oktober om 12:00. Houd de website van Catawiki in de gaten voor het assortiment en om een bod te plaatsen op jouw favoriet!

Catawiki’s klassieker veiling

In samenwerking met Catawiki is er dit jaar weer een live veiling op CLASSICSNL! Catawiki is de grootste veilingwebsite van Europa met iedere week meer dan 300 verschillende veilingen in meer dan 80 categorieën. Dit jaar staat Catawiki op de CLASSICSNL beurs in Leeuwarden met een volledige hal vol bijzondere klassieke auto’s, motoren, youngtimers, automobilia en modelauto’s die live online geveild worden! De veiling start op vrijdag 20 oktober en zal op zondagmiddag 29 oktober tijdens de beurs vanaf 13:00 uur aflopen. Zoals gebruikelijk vinden alle biedingen online plaats. Voor de bezoekers die Catawiki nog niet gebruiken, wordt er ter plaatse hulp aangeboden en wordt het concept uitgelegd. Tijdens de beurs zal op een groot scherm de veiling te volgen zijn en op zondag zullen de veilingmeesters, ondersteund door videomateriaal, de afloop van de veiling aan elkaar praten en de juiste bieder proberen te vinden.

Noteer de veiling in je agenda!

Ben jij geïnteresseerd in een bezoek aan CLASSICSNL 2017, en ben je van plan de veiling te bezoeken? Houd dan het laatste weekend van oktober 2017 vrij, bestel uw tickets en droom alvast over de vele rondritten in uw nieuwe klassieker!

Waar?
WTC Expo Leeuwarden

Wanneer?
Vrijdag 27 oktober 2017 13:00 – 22:00 uur
Zaterdag 28 oktober 2017 10:00 – 18:00 uur
Zondag 29 oktober 2017 10:00 – 18:00 uur

Wil je op de hoogte blijven? Ontvang onze nieuwtjes als eerst in uw inbox!

Wil jij een klassieke auto veilen op ClassicsNL?

Tijdens CLASSICSNL 2017 zijn alle te veilen auto’s live op de beurs te bewonderen. Catawiki richt een volledige hal van 4000 vierkante meter in. Wil jij ook een oldtimer tentoonstellen en opgenomen hebben in deze speciale veiling? Bied dan jouw kavel aan voor de ‘ClassicsNL veiling’ via de website van Catawiki en dan nemen ze zo snel mogelijk contact met je op.

Catawiki

Sander Houdel
E-mail: s.houdel@catawiki.nl
Website: www.catawiki.nl