Ben jij een liefhebber van klassieke auto’s, en zou je zelf ook zo’n prachtige oldtimer op je oprit willen zien? Kom je dan van 25 tot en met 27 oktober vergapen aan al die prachtige auto’s van weleer én breng een bod uit op jouw favoriet tijdens de oldtimer veiling. De veiling wordt in samenwerking met Catawiki georganiseerd en start online op vrijdag 12 oktober om 12:00. Houd de website van Catawiki in de gaten voor het assortiment en om een bod te plaatsen op jouw favoriet!

Catawiki’s klassieker veiling

In samenwerking met Catawiki is er dit jaar weer een live veiling op CLASSICSNL! Catawiki is de grootste veilingwebsite van Europa met iedere week meer dan 300 verschillende veilingen in meer dan 80 categorieën. Ook dit jaar staat Catawiki weer op de CLASSICSNL in Leeuwarden met een volledige hal vol bijzondere klassieke auto’s, motoren, youngtimers, automobilia en modelauto’s die live online geveild worden! De veiling start op vrijdag 12 oktober en zal op zondagmiddag 28 oktober tijdens de beurs om 14:00 uur aflopen. Zoals gebruikelijk vinden alle biedingen online plaats. Voor de bezoekers die Catawiki nog niet gebruiken, wordt er ter plaatse hulp aangeboden en wordt het concept uitgelegd. Tijdens de beurs zal op een groot scherm de veiling te volgen zijn en op zondag zullen de veilingmeesters, ondersteund door videomateriaal, de afloop van de veiling aan elkaar praten en de juiste bieder proberen te vinden.

Noteer de veiling in je agenda!

Ben jij geïnteresseerd in een bezoek aan CLASSICSNL 2018, en ben je van plan de veiling te bezoeken? Houd dan het laatste weekend van oktober 2018 vrij, bestel uw tickets en droom alvast over de vele rondritten in uw nieuwe klassieker!

Waar?
WTC Expo Leeuwarden

Wanneer?
Vrijdag 26 oktober 2017 13:00 – 22:00 uur
Zaterdag 27 oktober 2017 10:00 – 18:00 uur
Zondag 28 oktober 2017 10:00 – 18:00 uur

Wil je op de hoogte blijven? Ontvang onze nieuwtjes als eerst in uw inbox!

Wil jij een klassieke auto veilen op ClassicsNL?

Tijdens CLASSICSNL 2018 zijn alle te veilen auto’s live op de beurs te bewonderen. Catawiki richt een volledige hal van 4000 vierkante meter in. Wil jij ook een oldtimer tentoonstellen en opgenomen hebben in deze speciale veiling? Bied dan jouw kavel aan voor de ‘CLASSICSNL veiling’ door contact op te nemen met Sander Houdel, dé oldtimer specialist bij Catawiki.

Catawiki contact

Sander Houdel
Expert oldtimers
E-mail: s.houdel@catawiki.nl
Website: www.catawiki.nl